PersonelAlımıVar.Net

Bursa Kapalı Çarşı Evlere İş Veren Firmalar 2024

Bursa kapalı çarşıda evlere iş veren yerler 2024 yılında da evlere iş vermeye devam ediyor. Burada yaşıyorsanız ek işlere ulaşmanız kolay olacaktır. Bir çok firma Bursa ili genelinde evlere ek iş vermektedir. Bir çok ev hanımı ve öğrenciler bu ek işlerde faydalanarak para kazanmaktadır.

Evde iş imkanı ile para kazanmak her geçen gün daha kolaylaşıyor. Belki etrafınızda da bu işler sayesinde para kazanmakta olan bir çok insan bulunuyor olabilir. Onlara da danışarak veya yorum kısmından da ek iş yapanlara ulaşabilirsiniz. Evde ek iş adı üstünde ek iş olarak yapılabilecek ve az da olsa para kazanmanıza yardımcı olacak ek iştir.

 

Bursa’da Evlere Verilen İş İlanları

Evlere verilen iş ilanları daha çok kapalı çarşı civarlarında verilmektedir. Kapalı çarşıda evlere iş veren yerler sayesinde ev hanımları ek gelir elde edebilmektedir. Bir çok farklı iş kategorileri Bursa’da ek iş olarak yapılıyor. Evde boş vakti olanlar bu işleri değerlendirebilir.

 

Evde Davetiye Katlama İşi İlanları Bursa

Davetiye katlama işi ilanları Bursa ili genelinde çok fazla bulunuyor. Kapalı çarşı civarında da bu işlere ulaşmak mümkün. Ek iş haberleri internet üzerinden çok dönmektedir. Fakat bana kalırsa önce hangi ek işi yapabileceğinize karar verin. Ardından araştırmalara başlayın. Yani Google’ye evde ek iş yazarak pek ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Çok genel bir ifade o. Fakat bir bölüm belirleyerek daha güzel bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Bursa Kapalı Çarşı Ek İş İlanları

Kapalı çarşıda evlere iş veren yerler olduğundan dolayı bunu iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Eğer o bölgeye yakınsanız bizzat oraya giderek firmalara sorabilirsiniz. Ek iş verip vermediklerini öğrenebilirsiniz. Firmalar ile iletişime geçmekten korkmayın. Bir çoğu evlere iş vermek için insan arıyor. Bu fırsatları iyi değerlendirerek aylık güzel seviyelerde para kazanabilirsiniz. Herkese iyi günler ve bol kazançlı yıllar dileriz.

 

MUTLAKA OKUYUN (ÖNEMLİ): Arkadaşlar bu tarz yazılar bilgi vermek amaçlıdır. Yorum yaparak iş başvurusu yapmış sayılmıyorsunuz. Ayrıca ”Ek iş veren firmalar” gibi araştırmalar yapmanızı önermiyoruz çünkü bu tarz ilanlara internette ulaşmak imkansız. İnternette geçen bu tarz yazıların hepsi bilgi amaçlıdır. Yorumlardan iş başvurusu alınmıyor. Bu tarz siteler bilgi amaçlı bu konuları yazarlar iş veren değillerdir. Evde para kazanabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor. Bunların bir çoğu internetten para kazanılan yöntemlerdir. Sizleri de bu yöntemleri araştırmaya öğrenmeye davet ediyoruz. ”Evde para kazanma yolları neler?” yazınısın üstüne tıklayarak, bu konu hakkında detaylı bilgi verdiğimiz yazımıza ulaşabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 22 YORUM
  1. Özgü dedi ki:

    Eve iş istiyorum

  2. Nazan Saygı dedi ki:

    Paketleme ve katlama işi olursa yapabilirim dönüş yaparsanız sevinirim

  3. Asuman bahçıvan dedi ki:

    Bursa osmangazide yaşıyorum.Elim pratik ve hızlıdır.Herturlu paketleme işi yapabilirim.Donus yaparsaniz sevinirim

  4. Yaprak dedi ki:

    Bursa goruklede oturuyorum 5 yaşında oğlum var bu yüzden evde iş yapmak istiyorum günde minimum 10 saat ayirabilirim daha oncede yildirimda otururken cetvel paketleme işi yaptım elim hızlı ve pratiktir işimi düzenli ve zamaninda bitirmeyi severim paketleme işi hangisi olursa yaparım dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler yaprakdanis94@gmail.com burdan ulaşın lütfen iyi günler dilerim..

  5. Yaprak dedi ki:

    Bursa goruklede oturuyorum 5 yaşında oğlum var bu yüzden evde iş yapmak istiyorum günde minimum 10 saat ayirabilirim işimi zamanında bitirmeyi severim paketleme işi hangisi olursa yaparım dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler yaprakdanis94@gmail.com burdan ulaşın lütfen iyi günler dilerim..

  6. Sema dedi ki:

    Bursa yıldırımda oturuyorum işe ihtiyacım var evde paketleme yapabilirim

  7. nazlıcan dedi ki:

    bursa .osmangazi evde davetiye katlmaa işi yapmak istiyorum.

  8. Betül dedi ki:

    Bursa osmangazi de ikamet ediyorum. Paketleme işi yapmak istiyorum. Eşime destek olmak istiyorum. Nooollluurrrr geri dönüş yapiiinnn

  9. Tuğba Karagöz dedi ki:

    Bursa osmangazide yaşıyorum evde ek iş yapmak istiyorum

  10. Gülşen dedi ki:

    Ev hanimiyim evde yapabilecegim ek is arıyorum bursa yıldırım da oturuyorum

  11. Münüre dedi ki:

    Davetiye katlama veya sabun paketleme işi olursa iyi olur. Elim hızlıdır gerekirse arkadaşlarımla da yaparım.

  12. Selmin dedi ki:

    Bursa gemlikteyim iş almak istiyorum eve katkım olsun isteğim ilgilenirseniz sevinirim

  13. HAZEL dedi ki:

    bursa nilüferde oturuyorum borçlarım var ve evde iş yapmak istiyorum bankalara boçlanmak istemediğim için bu işlere başvurdum birkez kargo parası istenerek dolandırıldım. elbecerisine, yapılan işin dikkatine ve temizliğine sahip bir kişiyim sizlere kaliteli işler vereceğimede kefilim birkez şans verilmesini istiyorum

  14. Derya dedi ki:

    Bursa yıldırımda oturuyorum 4 kişiyiz paketleme işine ihtiyacım var yardimci olursanız çok sevinirim

  15. cevriye çetin dedi ki:

    etamin yada püskül işi verenler varmı

  16. Ayşe dedi ki:

    Evde paketleme işi yapabilirim

  17. Kübra dedi ki:

    Bursa Kestel de oturuyorum evde yapabileceğim bı işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

  18. Embiye dedi ki:

    Evde paketleme işi yapabilirim ( çorap,mandal,mum,balon,sabun,kalem setleri,cetvel setleri v.b) verilen işler zamanında teslim edilecektir.(Sadece Bursa’da Iş yapılır) Acil ihtiyacım var!!

  19. Embiye dedi ki:

    Evde paketleme işi yapabilirim ( çorap,mandal,mum,balon,sabun,kalem setleri,cetvel setleri v.b) verilen işler zamanında teslim edilecektir.(Sadece Bursa’da Iş yapılır) Acil ihtiyacım var! Geri dönüş yaparsanız sevinirim

  20. Duygu dedi ki:

    Evde paketleme işi almak istiyorum ilgilenirseniz cok sevinirim tesekkur ederim

  21. Anonim dedi ki:

    Bursa emek tte oturuyorum evde ek iş yapmak istiyorum

  22. Ziynet dedi ki:

    Bursa emek te oturuyom çalışıyorum evde ek iş yapmak istiyorum